Gå til sideindhold
 
 

Skovtur med mad og matematik

 
Skovtur med mad og matematik
Fakta
#1.906
Lør. 10:00-17:00
Dato
01.05.2021
Undervisningsgang
1 gang
Aldersgruppe
Til og med 17 år
Klassetrin
Fra og med 7. kl.
Tilmelding fra
26.03.2021
Tilmeldingsstatus
Åbent for tilmelding
Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender
Undervisere
- Marianne Nielsen
Placering
Tilmeld dig eller via
 

Tag med i skoven og lav matematik med skovens materialer.

Inden skovturen går vi i køkkenet og gør mad klar til at tage med eller til at spise når vi kommer tilbage.

Vi hygger os med en masse matematik - både i køkken og i skov.

 
01............ 7. april Bål og shelters
Kom og lav mad på bål og chill ved shelterne i Dianalund bypark.
02......... 14. april Wraps og bål
Kom og chill i hængekøjen og lav din egen wraps. Vi tænder op i bålet og laver sammen noget fyld.
03......... 21. april Mountainbikes
Der kommer fart over feltet når vi tager bikesne frem og udfordre balancen på de smalle stier i Sønderskoven.
04 28. april Træklatring
Kom og udfordre dit talent for højder i trætoppene.
05 5. maj Bueskydning på 3D bane
Kom med ud og prøv dine skills for præcision og pletskud
06 12. maj Rapelling
Kom med ud og se Sorø lidt fra oven.
06 19. maj Nak og æd i Ruds Vedby
Kom til VILD aften i Klub Ude Liv
07 26. maj Kajakker
Kom med og prøv kajak
08 2. juni Stand Up Paddle
Prøv kræfter med Stand Up Paddleboards
09.......9. juni Bål og chill Ruds Vedby
Kom og hyg
10.......... 16. juni Aften Kano tur til Hørhaven
Kom med ud på aften sejlads
11..........23. juni Sommer Grill og chill
Grill og chill på Frederikskilde strand
Big Cake Day
I dag prøver vi forskellige dejtyper og bager flere forskellige dejlige kager. En rigtig sød dag i køkkenet. HUSK EMBALLAGE til kagerne, sund madpakke og drikkevarer.
Bogudsalg - LYSHAV en ANTOLOGI
Antologien hedder LYSHAV. LYSHAV, som det man kan opleve på en mørk scene, der pludselig bliver badet i lys. Som det man fornemmer, når man kigger ud over et spejlblankt lysende hav. Eller som det indre lys, der stråler fra havet af vores forestillinger og fantasi. Antologien kan blive din. Gennemfør din tilmelidng her på siden og betal kr. 100,00. Antologien bliver udleveret efter aftale.
CS:GO, Fortnite, Dota2
Cupcakes 2
En god dag med masser af små lækre kager og stribevis af kreativitet, når de små kager skal pyntes. HUSK EMBALLAGE til kagerne, en sund madpakke og evt. drikkelse.
Danmarksmesterskabet i pallemøbler
Vi har pallerne, du har idéerne. Har du designet til den fedeste strandstol, festivalstol, liggestol eller andet? Kan du tænke funktion, design, gadgets og hygge ind i ét og samme møbel? Så stil med et hold til DM i Pallemøbler. Når startskuddet går har du og dit hold 3 timer til at konstruere den fedeste stol ud af 100% genbrugsmaterialer. Måske kan i smykke jer med den mere eller mindre officielle titel: Danmarksmestre i Pallemøbler.
Danseworkshop
Om du så vil bruge den til at udvikle dine moves eller bare gerne vil bevæge dig til fede rytmer, er op til dig. Men kom og vær med. Det er for alle uanset alder, køn, højde og drøjde.
Dansk 2
Få hjælp til basis dansk
DELF-forberedelse
Er du franskelev og har du gennemført mindst ét års undervisning i sproget, så har du her mulighed for at tilmelde dig DELF- kursuset, der løber over tre lørdage og én søndag. Herefter har du mulighed for at tilmelde dig en DELF-A1-prøve hos os.
Dianalund klubben 2020-2021
Klubben er gratis for alle unge i 7. klasse til 18 år. Hvis du bor eller går i skole i Sorø Kommune, er du velkommen i klubben.
Digitalt selvforsvar
Er du bevidst om hvordan du færdes på de sociale medier?
Efterskole-bootcamp forår
Er du usikker på, hvad du skal efter niende klasse? Overvejer du, om et år på efterskole kunne være noget for dig?
Engelsk for ordblinde
Driller engelsk og er du ordblind eller har lignende vanskeligheder er det her hold lige noget for dig. Vi er et lille hold på 6, så der er god tid til at få hjælp.
Forfatterskole 2021
LYSHAV - en ANTOLOGI fra Forfatterskolen for unge i 2020. Unge fra Sorø Kommune har med Ung Sorø deltaget på Forfatterskolens lokale hold og modtaget undervisning af Vibeke Bækkelund Lassen. Når unge skriver, dykker de - ligesom voksne, der skriver - ned i det mørke dyb og henter ord og tanker om liv, død og kærlighed, om eksistens, venskab, svigt og kriser frem i lyset.
Fransk begynder/repetitionshold
Lær fransk – verdens måske smukkeste sprog Undervisningen er for dig, der er nysgerrig og har lyst til at lære sproget. Måske har du allerede fransk i skolen, men har behov for hjælp eller har brug for at få basis repeteret.
Fransk for begyndere
Lær fransk – verdens måske smukkeste sprog Undervisningen er for dig, der er nysgerrig og har lyst til at lære sproget. Måske har du allerede fransk i skolen, men har behov for hjælp eller har brug for at få basis repeteret.
Glas og keramik
Hvis du synes, at glas er et flot materiale, som du gerne vil arbejde med, så meld dig til dette hold. Du behøver ikke at være kunstner, super kreativ eller en god håndværker.
Hyggeren for piger
Hyggeren er for dig, der har lyst til at være sammen med andre piger, på omkring din egen alder.
Kanotur i uge 26
Kom med på en spændende kanotur der strækker sig over en uge
Klar til eksamen - Virtuelt
Har du brug for lidt ekstra hjælp til at blive klar til afgangsprøverne, eller er du nervøs for hvordan du vil reagere i en eksamenssituation, så er dette holdet for dig.
Knallertkøreskole december, 2020
Undervisningen foregår på Køreteknisk anlæg i Pedersborg. Hvis du vil køre knallert, skal du være fyldt 15 år, og have knallertkørekort. DU SKAL HAVE BESTÅET KNALLERT FØRSTEHJÆLP INDEN DU TILMELDER DIG KNALLERTHOLD. Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i planen under forløbet.
Lektiehjælp til matematik
Brug matematikken i hverdagen! Dette hold er for dig, der har: -problemer med matematikken -huller i din matematikviden -udfordringer med lektierne -lyst til at lege med matematikken
Matematik
Matematik giver dig mulighed for at blive faglig dygtigere til matematik eller få hjælp til lektier. Men hyggen med hinanden og nye venner er der også plads til.
Michelinmad
Få det sjovt med at lave mad... - du selv og andre kan li'! Du vil i en hyggelig og afslappet atmosfære hurtigt få styr på de teknikker, der vil gøre dig i stand til at følge opskrifter i de kogebøger, du har lyst til at bruge.
Pinse kanotur
Kanotur med overnatning
Prøveklar til engelsk
Ruds Vedby Klubben 2020/2021
Klubben er for alle unge i 7. klasse til 18 år. Hvis du bor eller går i skole i Sorø Kommune, er du velkommen i klubben.
Skovtur med mad og matematik
Skovtur med mad og matematik 2
Sorø Klubben 2020/2021
Klubben er gratis for alle unge i 7. klasse til 18 år. Hvis du bor eller går i skole i Sorø Kommune, er du velkommen i klubben
Stenlille Klubben 2020-2021
Klubben er gratis for alle unge i 7. klasse til 18 år. Hvis du bor eller går i skole i Sorø Kommune, er du velkommen i klubben.
Syning og genbrug
Har du interesse for genbrug og elsker nyt tøj? Så burde du tjekke vores nye hold ud. Efter efterårsferien åbner vi op for et hold, hvor vi skal sy nyt og lækkert tøj ud af genbrugsmaterialer.
Traktorkørekort 2021
Samarbejdshold med Ung Slagelse - vær opmærksom på at undervisningen foregår i Slagelse. Kør på vejen allerede som 16 årig - kør med store maskiner og traktorer - du skal være fyldt 15 år og 4 mdr. Ønsker du at køre traktor på offentlig vej og fx. tjene penge hos din lokale landmand, golfbane eller bare køre græsslåmaskine?
Turbo Tysk
Turbo Tysk
Ungdomsskolens elevråd
Her får du mulighed for medindflydelse på Ung Sorøs hold, fag og øvrige funktion.
VENTELISTE - førstehjælp til bil
Færdselsrelateret førstehjælp til kørekort Du skal være min. 16 år og 6 mdr. og til stede alle 8 timer. Kurset indeholder: 3 timers Hjerte-Lunge-Redning 1 times hjertestarter og 4 timers færdselsrelateret førstehjælp
VENTELISTE - Knallertkøreskole 2021
Undervisningen foregår på Køreteknisk anlæg i Pedersborg. Hvis du vil køre knallert, skal du være fyldt 15 år, og have knallertkørekort. DU SKAL HAVE BESTÅET KNALLERT FØRSTEHJÆLP INDEN DU TILMELDER DIG KNALLERTHOLD. Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i planen under forløbet.
VENTELISTE Knallert førstehjælp 2021
Færdselsrelateret førstehjælp til knallertkørekort. Du skal have bestået førstehjælpskursus og fået bevis, inden du kan blive optaget på knallerthold. Du skal være min. 14 år og 6 mdr. og til stede alle 8 timer. Kurset indeholder: 3 timers Hjerte-Lunge-Redning 1 times hjertestarter og 4 timers færdselsrelateret førstehjælp
Vingummi og skumfiduser 2
Du kender sikkert allerede smagen eller konsistensen af både vingummi og skumfiduser; men ved du, hvad de er lavet af? På dette kursus laver vi vores eget slik. Er du til søde sager, og kan du li' at lave dem selv, så er holdet helt sikkert noget for dig og dine venner.


Senest opdateret 06.04.2021 09:40 af ELSE