Gå til sideindhold
 

Knallertkøreskole juni 2021

Undervisningen foregår på Køreteknisk anlæg i Pedersborg.
Hvis du vil køre knallert, skal du være fyldt 15 år, og have knallertkørekort.
DU SKAL HAVE BESTÅET KNALLERT FØRSTEHJÆLP INDEN DU TILMELDER DIG KNALLERTHOLD.Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i planen under forløbet.
Knallertkøreskole juni 2021
Undervisningen foregår på Køreteknisk anlæg i Pedersborg. Hvis du vil køre knallert, skal du være fyldt 15 år, og have knallertkørekort. DU SKAL HAVE BESTÅET KNALLERT FØRSTEHJÆLP INDEN DU TILMELDER DIG KNALLERTHOLD. Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i planen under forløbet.
Info
#1.933
Forsk. mødetider
Startdato
03.06.2021
Slutdato
17.06.2021
Undervisningsgange
6 gange
Aldersgruppe
14,5-18 år
Maks. elever
6
Pris
500,00 DKK
Klik her for betalingsbetingelser
Tilmelding fra
21.05.2021
Tilmelding til
25.05.2021
Tilmeldingsstatus
Afsluttet

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere
- Henrik Poul Ilsø Fobian
- Morten Pedersen
Placering

Køreteknisk Anlæg, Pedersborg
placeholder placeholder
Kalundborgvej 84
4180 Sorø
3. Mountainbike tur
Der kommer fart over feltet når vi tager bikesne frem og udfordre balancen på de smalle stier i Sønderskoven. Vi kører afsted i hold med 7, så ikke nødvendigt med egen cykel, kun hjelm. Vi hiver noget lækkert med som du kan være med til at tilberede på bålet.
5. Rappelling
Kom og få udfordret fysi-ken, når vi rappeller ned ad Sorøs højeste bygning. Vi sørger for mad vi laver på trangia.
6. Nak & Æd
Kom til VILD aften i Klub Udeliv og være med til at flå og tilbereder et stykke vildt på bål.
Babysitterkursus
Det er sjovere at arbejde med børn, når du ved noget om dem, og du kan udføre arbejdet med større sikkerhed.
Bogudsalg - Havblik en ANTOLOGI
Antologien hedder Havblik og er den 8. i rækken af forårsudgivelser fra forfatterskolen for unge. Antologien kan blive din. Gennemfør din tilmelding her på siden og betal kr. 100,00. Antologien bliver udleveret efter aftale
Bolsjer
Her er vi både til det sure og det søde. Vi eksperimenterer med at lave fine bolsjer, sure eller søde, røde eller grønne, du bestemmer. Husk madpakke og evt. drikkelse
Chokolade
Vi finder tålmodigheden frem og arbejder med atr temperere chokolade. Vi laver små fine fyldte chokolader og måske lidt pynt. Husk emballage til chokoladen, smat madpakke og drikkevarer
Comedy
Lær at være sjov på en scene - både med og uden manuskript.
Cupcakes
Vi går i køkkenet og tilbringer en dejlig dag med masser af små lækre kager og stribevis af kreativitet når de små kager skal pyntes. Husk emballage til kagerne samt en madpakke og evt. drikkelse
Danseworkshop
Kom og dans med.
Dansk 2
Her vil vi arbejde med ordforråd - dvs. de mange forskellige betydninger og hentydninger ord og udtryk kan have. Der vil også være lektiehjælp - dvs. hjælp til at forstå tekster og hjælp til at udforme skriftlige opgaver. Den danske grammatik forklares, hvis der er behov for det.
Den store bagedag
Vi prøver forskellige dejtyper og bager flere forskellige dejlige kager. En rigtig hyggelig dag. Husk emballage til kagerne samt en sund madpakke og drikke
Det digitale univers
Dianalund Klub 2021/2022
Klubben er for alle unge i 7. klasse til 18 år. Hvis du bor eller går i skole i Sorø Kommune, er du velkommen i klubben.
E-sport
Engelsk
Hvis du føler dig bagud eller bare er nervøs for at blande dig i samtalerne på klassen, så meld dig til ekstra engelsk. Vi vil ikke være ret mange, og målet er, at du skal blive tryg ved at udtrykke dig på engelsk. Du vil blive hjulpet med det, du er bagud eller bare har svært ved at forstå. Vi kan evt. bruge noget af tiden til lektiehjælp. See you!
Engelsk for ordblinde
Driller engelsk og er du ordblind eller har lignende vanskeligheder er det her hold lige noget for dig. Vi er et lille hold på 6, så der er god tid til at få hjælp.
Flødeboller
En dag i det søde køkken, hvor vi tager kampen op med den svære disciplin at lave flødeboller. Husk emballage til flødebollerne samt madpakke og drikkevarer
Forfatterskolen
Kan du lide at skrive? Måske elsker du at opbygge spændende verdener med magiske væsner og en episk rejse mod det ukendte? Eller er du mere til rå realisme, hæsblæsende krimi eller intens romantik? Det kan også være at du skriver digte, eller måske har tænkt på at komme i gang med at skrive digte, fantasy, realisme eller noget helt andet. Der er plads til alle på holdet, bare du gerne vil skrive og har lyst til at være sammen med andre, der også skriver.
Fransk
Mød op første gang, uanset hvilket niveau, du befinder dig på. Lige fra begynder til de, der snart afslutter fransk på stx. Ved mange tilmeldte, deles holdet efter niveau.
Førstehjælp til bil
Færdselsrelateret førstehjælp til kørekort Du skal være min. 16 år og 6 mdr. og til stede alle 8 timer. Kurset indeholder: 3 timers Hjerte-Lunge-Redning 1 times hjertestarter og 4 timers færdselsrelateret førstehjælp
Førstehjælp til knallert
Færdselsrelateret førstehjælp til knallertkørekort. Du skal have bestået førstehjælpskursus og fået bevis, inden du kan blive optaget på knallerthold. Du skal være min. 14 år og 6 mdr. og til stede alle 8 timer. Kurset indeholder: 3 timers Hjerte-Lunge-Redning 1 times hjertestarter og 4 timers færdselsrelateret førstehjælp Pga de gældende restriktioner skal deltager på førstehjælp kunne fremvise en negativ coronatest der er max. 72 timer gammel. Det er krav fra Danske Førstehjælpsråd
Genbrugsguld og upcycling
Genbrugsguld!
Hjemmelavet slik
kan du blive fristet af lækre skumfiduser eller god vingummier, så vil du måske være med til at vi laver vores egen slik - vingummier og skumfiduser. Husk madpakke og evt. drikkevare
Jagttegn
OBS: Undervisningen foregår i Slagelse Spændende kursus, som er obligatorisk hvis du vil have jagttegn. Vi lærer om vildtet, naturen, jagt, våben og jagtlov. Vi hygger og har det sjovt samtidig med, at du lærer alt det, der kræves i dag for at bestå jagtprøven.
Japansk
Konnichi Wa Er du interesseret i at lære japansk så er holdet her lige for dig
Julesmåkager
Er du vild med jul og er du vild med småkager, så kom og vær med, når vi bager nogle af de dejlige klassiske julesmåkager. Husk emballage, smat madpakke og evt. drikkelse
Karameller
Karameller kan have mange former og mange smage. Vi eksperimenterer med at fremstille vores egen favoritter. Husk emballage samt madpakke og evt. drikkevarer.
Kinesisk
Måske kender du ikke kinesisk kultur og sprog; men du har lyst til at lære. Så skal du tilmelde dig dette hold. På holdet Kinesisk, prøver vi på en sjov måde at få kenskab til Kina og det kinesiske sprog. Kom og hør, om det er noget for dig.
Klar til efterskole - efterår
Er du usikker på, hvad du skal efter niende klasse? Overvejer du, om et år på efterskole kunne være noget for dig?
Knallertkøreskole, opstart 4.oktober
Knallertkøreskole, opstart 25.oktober
Knallertkøreskole, opstart 28.oktober
Knallertkøreskole september, opstart 15. september
Lektiehjælp - Matematik
Brug matematikken i hverdagen! Dette hold er for dig, der har: -problemer med matematikken -huller i din matematikviden -udfordringer med lektierne -lyst til at lege med matematikken
Michelinmad
Få det sjovt med at lave mad... - du selv og andre kan li'! Du vil i en hyggelig og afslappet atmosfære hurtigt få styr på de teknikker, der vil gøre dig i stand til at følge opskrifter i de kogebøger, du har lyst til at bruge.
Påskeslik
Påsken nærmer sig med kyllinger, påskeharer, slik og gækkebreve. Vi laver forskelligt slik til de hyggelig dage. Husk emballage smat madpakke og drikke.
Ruds Vedby Klub 2021/2022
Klubben er for alle unge i 7. klasse til 18 år. Hvis du bor eller går i skole i Sorø Kommune, er du velkommen i klubben.
Selvforsvar - kun for piger
Her har du mulighed for at lære at forsvare dig selv! Vi skal træne selvforsvar, fastholdelse, vilje og udholdenhed. Du kommer til at prøve at forsvare dig mod baåde fastholdelse, slag, spark og våben – og selvfølgelig lærer du også faldteknik. Du får samtidig trænet din krop, saå du kommer i form og vigtigst af alt har vi det sjovt i trygge rammer, der tager hensyn til dine grænser!
Sorø Klub 2021/2022
Klubben er for alle unge i 7. klasse til 18 år. Hvis du bor eller går i skole i Sorø Kommune, er du velkommen i klubben. OBS Vi har fået ny adresse i år
Spansk
Her kan du lære spansk på begynderniveau. Du kan vælge det af interesse, for at kunne bruge det som turist eller du kan vælge det, hvis du allerede nu ved, at du vil have spansk i gymnasiet og gerne vil være ekstra godt forberedt. Hasta la vista!
Stenlille Klub 2021/2022
Klubben er for alle unge i 7. klasse til 18 år. Hvis du bor eller går i skole i Sorø Kommune, er du velkommen i klubben.
Svampetur
Vil du gerne lære spiselige svampe at kende? Tag en tur med ud
Syning og genbrug
Har du interesse for genbrug og elsker nyt tøj? Så er dette hold noget for dig.
Tour de Skate
Kom med, når vi besøger de fedeste skateparker i og omkring Sorø. Vi tager afsted i busser fra Pedersborg kl. 10 og kommer tilbage omkring kl. 17.
Traktorkørekort
OBS undervisningen foregår i Slagelse Kørekort til Traktor Kom ud og kør på vej allerede som 16-årig Tjene ekstra penge - ved at arbejde med traktor Så skal du da tilmelde dig dette hold nu… Du skal dog være fyldt 15 år og 4 mdr. ved start!
Tysk
Mød op til dette hold, hvis du trænger til at give tysk en ny chance. Vi vil ikke være ret mange på holdet, og der vil være stor fokus på at gøre dig tryg ved at turde sige noget på tysk.
Ung på job
Ung på Job er for dig på 15-17 år, der klæder dig på til at varetage et arbejde i en dagligvarebutik
VENTELISTE - Førstehjælp til bil
Færdselsrelateret førstehjælp til kørekort Du skal være min. 16 år og 6 mdr. og til stede alle 8 timer. Kurset indeholder: 3 timers Hjerte-Lunge-Redning 1 times hjertestarter og 4 timers færdselsrelateret førstehjælp Pga de gældende restriktioner skal deltager på førstehjælp kunne fremvise en negativ coronatest der er max. 72 timer gammel. Det er krav fra Danske Førstehjælpsråd
VENTELISTE - Knallertkøreskole 2021
Undervisningen foregår på Køreteknisk anlæg i Pedersborg. Hvis du vil køre knallert, skal du være fyldt 15 år, og have knallertkørekort. DU SKAL HAVE BESTÅET KNALLERT FØRSTEHJÆLP INDEN DU TILMELDER DIG KNALLERTHOLD. Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i planen under forløbet.
VENTELISTE Knallert førstehjælp 2021
Færdselsrelateret førstehjælp til knallertkørekort. Du skal have bestået førstehjælpskursus og fået bevis, inden du kan blive optaget på knallerthold. Du skal være min. 14 år og 6 mdr. og til stede alle 8 timer. Kurset indeholder: 3 timers Hjerte-Lunge-Redning 1 times hjertestarter og 4 timers færdselsrelateret førstehjælp


Senest opdateret 05.08.2021 10:28 af ELSE