Fransk 2019 - med mulighed for erhvervelse af DELF-diplom
Du kan tilmelde dig kurset uanset om du er begynder eller allerede kan noget fransk, vi er som regel ikke flere, end vi sagtens kan differentiere os ud af det.
Undervisningen vil foregå på Frederiksbergskole Hus 7 lokale 7.4
 
Fransk 2019 - med mulighed for erhvervelse af DELF-diplom
Du kan tilmelde dig kurset uanset om du er begynder eller allerede kan noget fransk, vi er som regel ikke flere, end vi sagtens kan differentiere os ud af det. Undervisningen vil foregå på Frederiksbergskole Hus 7 lokale 7.4
Fakta
#1.054
Tir. 18:30-20:30
Startdato
15.01.2019
Slutdato
30.04.2019
Undervisningsgange
13 gange
Aldersgruppe
7. kl.-4. G.
Maks. elever
20
Tilmelding fra
20.08.2018
Tilmeldingsstatus
Afsluttet
Lektionsplan
Vis
Tilføj til kalender
Undervisere
- Mette Østergaard Jensen
Placering
Frederiksberg Skole
 

Fransk med mulighed for erhvervelse af DELF-diplom

(officielt fransk diplom, internationalt anerkendt)

Fransk er et verdenssprog og officielt sprog på fem forskellige kontinenter og i adskillige internationale organisationer f.eks. i Frankrig, Belgien, Schweiz, Monaco, Luxembourg, Canada, Haiti og 21 lande i Afrika. Også officielt sprog i NATO, FN, EU, WTO, Røde Kors, Den Olympiske Komité m.m. Det er ikke nok at kunne engelsk!

Nu kan du gå til fransk i Ung Sorø og afslutte med diplom i fransk, da underviser er blevet godkendt DELF-eksaminator.

På kurset forbereder du dig systematisk og målrettet gennem samtale, læsning, lytning og skrivning, du øger hurtigt dit ordforråd – og får den franske selvtillid pudset grundigt af ved at afslutte forløbet med en officiel fransk eksamen – på enten niveau A1, A2 eller B1. Altså lige fra begynder niveau til gymnasial A-niveau.

Det er selvfølgelig frivilligt, om man vil slutte af med at tilmelde sig prøve, man kan også bare gå til fransk for at lære og/eller blive bedre.

Mød op uanset om du er begynder eller allerede ret god til fransk. Ved mange tilmeldte og stor niveauspredning er det muligt at dele holdet i to med udgangspunkt i niveau. Evt. kan en del af undervisningen være lektiehjælp. Alt dette afhænger af, hvem der tilmelder sig.

Vi mødes tirsdag i lokale 7.4 i Hus 7 på Frederiksberg skole fra kl. 18.30-20.30Senest opdateret 05.04.2019 12:22 af MENI