Gå til sideindhold
 

Sprog og lektiehjælp

Forstå matematik
Dette hold er til dem som har lidt svært ved matematik eller som føler, at der er nogle ting de mangler at lære. Jeg vil undervise i gange, division, regnehierakiet, ligninger, potens, kvadratrod og brøkregning, udover det så vil jeg meget gerne høre, hvad i har svært ved og så undervise i det, så alle kan få svar på deres spørgsmål og få lidt mere selvtillid i matematiktimerne:) Jeg vil skabe et godt undervisningsmiljø, hvor alle vil føle sig trygge til at lære og stille spørgsmål.
 
Startdato 12.03.2024
Undervisningssted Sorø Borgerskole
Undervisere
• Cecilie Boel
Lektiehjælp - Engelsk
Har du svært ved Engelsk? Er det svært at finde de rigtige ord? Har du brug for at få ekstra hjælp til at forstå hvordan det engelske sprog hænger sammen? Mange har udfordringer med engelsk og det at være en risk-taker. Verden bliver mere og mere engelsksproget, så kom og vær med, få styr på både det skriftlige og sproglige. Der vil være skriftlige og sproglige øvelser, lektiehjælp og eksamensforberedende træning. Vær en risk-taker, meld dig til og få det løft som du har brug for i engelsk!
 
Startdato 13.09.2023
Undervisningssted Stenlille Skole
Undervisere
• Magnus O. M. Jensen
Lektiehjælp - matematik - hver anden torsdag.
Er du udfordret i matematik? Og får du aldrig stillet de ‘dumme’ spørgsmål i undervisningen? Eller har du blot brug for ro til at lave dine matematiklektier…? Så er stedet her, det du har brug for. Her er INGEN spørgsmål dumme og de fleste, der sidder her, har de samme udfordringer. Hvad enten det er undersøgende matematik, træning af emner eller eksamensforberedende matematik, så er hjælpen lige i nærheden. Så kom og vær med og bliv lidt mere sikker i din matematik!
 
Startdato 07.09.2023
Undervisningssted Stenlille Skole
Undervisere
• Kasper B. F. Jensen


Senest opdateret 06.07.2023 15:19 af APRSUP