Gå til sideindhold
 

Alt det med mad

Bage-hold
To. 17:00-20:00
På dette hold skal vi bage forskellige kager, småkager og gærdej. Vi skal hygge os, lære en masse om bagning og være kreative sammen. Så hvis der bor en lille bager eller konditor i dig, så meld dig til dette hold. Håber vi ses.
 
Startdato 07.09.2023
Undervisningssted Stenlille Skole
Undervisere
• Louiza Nielsen
Madlavning i Ruds Vedby
On. 15:15-18:15
Hvad skal vi have at spise i dag? At lave mad skal være sjovt, hyggeligt og inspirerende. Jeg ønsker at inspirere Jer i køkkenet, så I føler Jer klar til at stå med det på egen hånd. Vi køre hver måned i et tema – fx ’’mormor-mad’’, mad på budget, ’’tøm-køleskabet-mad’’, diverse nationalretter, Jeres livretter, veganske retter og hvad I ellers synes er spændende at afprøve! Det vigtigste er, at I hygger Jer i køkkenet Håber vi ses til noget Madlavning Allround
 
Startdato 10.01.2024
Undervisningssted Ruds Vedby Skole
Undervisere
• Christina A. Nielsen
Masterchef
Ti. 16:00-19:00
På Masterchef-holdet bliver du en rockstar i køkkenet - du kommer til at jonglere både køkkenkniv, gryder og pander, så du med garanti vil kunne overraske både dine venner og familie, næste gang du laver mad til dem. Vi tager udgangspunkt i holdets egne idéer og forslag og jazzer det op i bedste masterchefstil. Hvis det lyder som noget for dig, så tag kokkehuen frem og tilmeld dig dette års masterchefhold."
 
Startdato 31.10.2023
Undervisningssted Pedersborg Skole
Undervisere
• Inger S. Vendler


Senest opdateret 06.07.2023 15:17 af APRSUP