Gå til sideindhold
Dansk 2
Her vil vi arbejde med ordforråd - dvs. de mange forskellige betydninger og hentydninger ord og udtryk kan have. Der vil også være lektiehjælp - dvs. hjælp til at forstå tekster og hjælp til at udforme skriftlige opgaver. Den danske grammatik forklares, hvis der er behov for det.
Engelsk
Hvis du føler dig bagud eller bare er nervøs for at blande dig i samtalerne på klassen, så meld dig til ekstra engelsk. Vi vil ikke være ret mange, og målet er, at du skal blive tryg ved at udtrykke dig på engelsk. Du vil blive hjulpet med det, du er bagud eller bare har svært ved at forstå. Vi kan evt. bruge noget af tiden til lektiehjælp. See you!
Fransk
Mød op første gang, uanset hvilket niveau, du befinder dig på. Lige fra begynder til de, der snart afslutter fransk på stx. Ved mange tilmeldte, deles holdet efter niveau.
Spansk
Her kan du lære spansk på begynderniveau. Du kan vælge det af interesse, for at kunne bruge det som turist eller du kan vælge det, hvis du allerede nu ved, at du vil have spansk i gymnasiet og gerne vil være ekstra godt forberedt. Hasta la vista!
Tysk
OBS: Ny undervisningsdag! Mød op til dette hold, hvis du trænger til at give tysk en ny chance. Vi vil ikke være ret mange på holdet, og der vil være stor fokus på at gøre dig tryg ved at turde sige noget på tysk.


Senest opdateret 14.07.2020 07:50 af CALE