Gå til sideindhold
 
Dianalund esport
Har du en passion for online gaming? Vil du gerne blive bedre? Finde nogle at spille med? Måske endda begge dele? Så er ESPORT holdet til dig. Vi tilbyder en målrettet undervisning, både for utrænede og de meget øvede. Du kan forvente blive bedre til de overordnede ting, men vil også blive trænet i helt specifikke tekniske ting. Vi arbejder kontinuerligt med samarbejde og kommunikation. Du er velkommen til at komme alene eller som en del af et hold, vi gør hvad vi kan for at lave hold.
 
Startdato 03.11.2022
Undervisningssted Holbergskolen
Undervisere
• Rune R. Albiniussen
DP LAN - Påske 2023
Årets store Gamer event med massere af konkurrencer, præmier, lækker mad og hygge. Der er vågent personale hele døgnet. Du kan vælge, hvilket bord du ønsker at sidde ved med 1. og 2. prioritering. Ønsker du at sidde sammen med dit hold, så skriv holdnavnet og sørg for dine teammates gør det samme, så sørger vi for, I kommer til at sidde sammen.
 
Startdato 07.04.2023
Undervisningssted Holberghallen
Undervisere Undervisere på holdet
DPLan Mini
Vil du også være med til 26 timer ren gamer hygge, så er mini dplan lige noget for dig. Uanset om du spiller på computer eller konsol – så er du velkommen til mini dplan. Der vil være massere af muligheder for at spille med andre spillere og der vil være konkurrencer i et eller flere spil undervejs! Pas på med at tilmelde dig for sent, der er kun 50 pladser! Aftensmad fra slagteren og morgenmad er inkluderet i prisen Separat soverum Vågne voksne hele tiden Konkurrencer med fede præmier
 
Startdato 28.01.2023
Undervisningssted Holbergskolen
Undervisere
• Jesper Kystgaard
• Tom S. R. Holm


Senest opdateret 14.06.2022 14:20 af ELSE