Gå til sideindhold
 

Velkommen til Grejbank Sorø

Grejbankerne er et landsdækkende netværk af udlånssteder, som giver skoler, institutioner og foreninger over hele landet en nem adgang til at låne udstyr til friluftsliv. Grejbankerne er placeret på ungdomsskoler, efterskoler eller naturcentre, rundt om i landet.
Grejbank Sorø er forankret i Ung Sorø og har en samling af grej og udstyr primært til friluftsliv, som kan udlånes til brugere, med aktiviteter primært for børn og unge. Disse aktører tilknyttet Sorø kommune har førsteret til lån af udstyr.

Formål

Grejbank Sorø er tilknyttet Grejbanksnetværket som understøtter arbejdet og består af de enkelte grejbanker, Ungdomsringen, Efterskoleforeningen, Ungdomsskoleforeningen og Friluftsrådet.

Vi samarbejder med Ung Sorø, skoler, børnehaver og foreninger i kommunen om at skabe øgede muligheder for friluftsliv.

Grejbankerne er støttet med udlodningsmidler fra Frilufts Rådet, med det formål at fremme friluftslivet gennem udlån af udstyr til institutioner og foreninger.

 

Logo friluftrådet-
Udstyr i Grejbanken
Grejbanken kan være behjælpelig med udstyr til praksisnær aktivitet i naturen. Der vil ligeledes tilbydes vejledning til anvendelse af udstyret, samt anvisninger af egnede steder til aktiviteter. Grejbanken har viden og ressourcer kontakt os for mere info
Udstyr til vandaktiviteter
Udstyr til friluftaktiviteter
Udstyr til andre aktiviteter

Supplerende Udstyrsliste

PDF katalog til inspiration og print. PDF bliver løbende opdateret med info og billeder. Skoler og institutioner i Sorø kommune kan booke udstyr via mail til idj@soroe.dk. Tjek åbningstider for tilgængelighed.


Senest opdateret 28.04.2021 15:56 af IDDJ