Ekstra tysk

Ekstra tysk til dig, der har brug for hjælp og til dig, der bare ikke kan få nok

Dette hold er for alle, der gerne vil blive bedre til tysk, uanset niveau. Det er muligt at niveaudele holdet, hvis mange melder sig på.
 
Ekstra tysk
tysk.
Ekstra tysk til dig, der har brug for hjælp og til dig, der bare ikke kan få nok Dette hold er for alle, der gerne vil blive bedre til tysk, uanset niveau. Det er muligt at niveaudele holdet, hvis mange melder sig på.
Fakta
#1.255
Man. 18:30-20:30
Startdato
16.09.2019
Slutdato
25.05.2020
Undervisningsgange
23 gange
Aldersgruppe
13-18 år
Maks. elever
15
Tilmelding fra
16.08.2019
Tilmeldingsstatus
Åbent for tilmelding
Mødetider
Vis
Tilføj til kalender
Undervisere
- Mette Østergaard Jensen
Placering
Sorø Borgerskole
Tilmeld dig eller via
 

Du har brug for hjælp, fordi tysk er svært og du tør ikke sige noget i timerne:

Vi tager det helt fra bunden af. Både mundtlig samtale og den grundlæggende grammatik. Alle kan være med, når det ikke går for hurtigt. Vi træner ordforråd og udtryk, der får dig til at kunne fortælle om dig selv, dine venner, din familie, din fritid, din dagligdag osv. Du lærer også at spørge andre ind til de samme ting – på tysk selvfølgelig. Vi øver os i at turde gøre disse ting foran lærer og andre elever, der har de samme udfordringer.

Grammatikken og det skriftlige tager vi også hul på, for det bliver så meget lettere at sige noget, når man forstår, hvorfor man siger det på den måde.

Du kan ikke få nok tysk:

Du kunne godt tænke dig at blive endnu bedre. Både mundtligt og skriftligt. Vi læser små tekster, ser youtube eller nyhedsudsendelses-klip og med udgangspunkt i disse samtaler vi. Vi repeterer den grammatik, man gerne vil have repeteret og så ”nørder” vi ellers med det, vi sjældent beskæftiger os med i skolen. 

For alle gælder, at hvis man har en lektie, man gerne vil have forklaret, finder vi nok også tid til det.

Men husk jo flere, der melder sig til – jo større sandsynlighed er det for at vi kan oprette to niveaudelte hold – evt. et tidligt og et lidt senere. Og selv om tysk bare er noget af det hyggeligste – ja så holder vi altså pauser og får lidt varmt at drikke.

Vi ses mandag kl. 18.30-20.30 på Sorø Borgerskole

 

 Senest opdateret 05.02.2020 23:48 af CALE