Gå til sideindhold
 

Traktorkørekort

Traktorkørekort
OBS undervisningen foregår i Slagelse Kørekort til Traktor Kom ud og kør på vej allerede som 16-årig Tjene ekstra penge - ved at arbejde med traktor Så skal du da tilmelde dig dette hold nu… Du skal dog være fyldt 15 år og 4 mdr. ved start!
Info
#2.065
Tor. 18:30-21:00
Startdato
13.01.2022
Slutdato
10.02.2022
Undervisningsgange
5 gange
Tilmelding fra
23.09.2021
Tilmelding til
22.02.2022
Tilmeldingsstatus
Afsluttet

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere
- Slagelse Kommune Slagelse Kommune
Placering

Ønsker du at køre traktor på offentlig vej og tjene penge hos din lokale landmand, golfbane eller bare køre græsslåmaskine. Så tag kørekortet på Ungdomsskolen, lille egen betaling og du må køre traktor på offentlig vej.

Ungdomsskolen giver alt teori, samt 1 lektion på vej i en traktor - denne er traktoren til køreprøven.

Du skal kun betale lægeattest og prøvegebyr (ca. kr. 1.100) + køretimer.

Normalt bruger man 2-4 kørelektioner, hvis du kan køre traktor i forvejen. Der er traktor og vogn til rådighed, pris ca. 700,- kr./lektion (egen traktor kan benyttes til en reduceret pris). Bog til undervisningen er en fordel og kan købes af kørelæreren for 280,- kr.

For at få traktorkørekort skal du være 16 år, men teoriprøven kan bestås 6 måneder før, men du kan først gå til køreprøve når du fylder 16 år!! Det vil sige du skal være mindst 15 år og 4 mdr. når du starter på dette hold.

 

Du skal også have færdselsrelateret førstehjælpskursus til bil/traktor- det kan du også tage i ungdomsskolen, tilmelding hertil skal ske direkte på de enkelte førstehjælpehold og INDEN du starter til kørekort skal du være tilmeldt førstehjælp til bil. HUSK DET NU.

 

Merit kan fås hvis knallertkørekortets førstehjælp ved opstart kun er 1 år gammelt.

Bemærk: Der er kørsel i traktor, og dette aftales (og afregnes) direkte med læreren.

 

Dette skal du vise til dine forældre:

 

Ulykkesforsikring:

Ungdomsskolen, UngSlagelse har IKKE en ulykkesforsikring for traktorelever. Vi anbefaler at forældrene tegner ulykkesforsikring på deres barn, og gør forsikringsselskabet opmærksom på, at deres barn kører traktor som elev.

 

Ansvarsforsikring:

Ungdomsskolen, UngSorø eller UngSlagelse har IKKE en ansvarsforsikring for eleverne, så vi anbefaler at forældrene kontakter deres forsikringsselskab, og får tegnet en ansvarsforsikring som dækker traktorelever. Det kan det blive rigtigt dyrt, hvis der lavers skade på andre eller andres ting.

Bogudsalg - Havblik en ANTOLOGI
Antologien hedder Havblik og er den 8. i rækken af forårsudgivelser fra forfatterskolen for unge. Antologien kan blive din. Gennemfør din tilmelding her på siden og betal kr. 100,00. Antologien bliver udleveret efter aftale
Bueskydning og bål
Find din indre Robin Hood frem, når vi skal træne vores bueskydnings skills. Kom ned i klubben fra kl 14 :)
Cupcakes
Vi går i køkkenet og tilbringer en dejlig dag med masser af små lækre kager og stribevis af kreativitet når de små kager skal pyntes. Husk emballage til kagerne samt en madpakke og evt. drikkelse
Dansk 2
Her vil vi arbejde med ordforråd - dvs. de mange forskellige betydninger og hentydninger ord og udtryk kan have. Der vil også være lektiehjælp - dvs. hjælp til at forstå tekster og hjælp til at udforme skriftlige opgaver. Den danske grammatik forklares, hvis der er behov for det.
Den store bagedag
Vi prøver forskellige dejtyper og bager flere forskellige dejlige kager. En rigtig hyggelig dag. Husk emballage til kagerne samt en sund madpakke og drikke
Dianalund E-sport
Dianalund Klub 2021/2022
Klubben er for alle unge i 7. klasse til 18 år. Hvis du bor eller går i skole i Sorø Kommune, er du velkommen i klubben.
Engelsk
Hvis du føler dig bagud eller bare er nervøs for at blande dig i samtalerne på klassen, så meld dig til ekstra engelsk. Vi vil ikke være ret mange, og målet er, at du skal blive tryg ved at udtrykke dig på engelsk. Du vil blive hjulpet med det, du er bagud eller bare har svært ved at forstå. Vi kan evt. bruge noget af tiden til lektiehjælp. See you!
Fisketur
Kom med ud og fisk, vi mødes ved klubben i Dianalund, hvorfra vi tager til den lokale sø. Her fisker vi og hygger ved bålet. Der er afgang fra Pedersborg klubben kl 16, og ellers mødes vi ved søen i Dianalund Bypark 1630.
Forfatterskolen
Kan du lide at skrive? Måske elsker du at opbygge spændende verdener med magiske væsner og en episk rejse mod det ukendte? Eller er du mere til rå realisme, hæsblæsende krimi eller intens romantik? Det kan også være at du skriver digte, eller måske har tænkt på at komme i gang med at skrive digte, fantasy, realisme eller noget helt andet. Der er plads til alle på holdet, bare du gerne vil skrive og har lyst til at være sammen med andre, der også skriver.
Fransk
Mød op første gang, uanset hvilket niveau, du befinder dig på. Lige fra begynder til de, der snart afslutter fransk på stx. Ved mange tilmeldte, deles holdet efter niveau.
Førstehjælp April
Færdselsrelateret førstehjælp til knallertkørekort. Du skal have bestået førstehjælpskursus og fået bevis, inden du kan blive optaget på knallerthold. Du skal være min. 14 år og 6 mdr. og til stede alle 8 timer. Kurset indeholder: 3 timers Hjerte-Lunge-Redning 1 times hjertestarter og 4 timers færdselsrelateret førstehjælp Husk mad og drikke
Heksens hverdagens urter
Er det virkelig bare ukrudt eller kan vi bruge det til noget? Kan man bruge mælkebøtter til noget? Vi ser på hvad naturen har at tilbyde os og hvad vi kan bruge det til i vores hverdag. Vi tager udgangspunkt i min. 3 forskellige planter og laver noget ud af dem som du kan tage med hjem. Du vil få en basis viden om urterne og et par grundlæggende værktøjer i urtekundskab.
Hjemmelavet slik
Kan du blive fristet af lækre skumfiduser eller gode vingummier, så skal du måske være med når vi laver vores eget slik - vingummier og skumfiduser.' Husk madpakke og evt. drikkelse
Jagttegn
OBS: Undervisningen foregår i Slagelse Spændende kursus, som er obligatorisk hvis du vil have jagttegn. Vi lærer om vildtet, naturen, jagt, våben og jagtlov. Vi hygger og har det sjovt samtidig med, at du lærer alt det, der kræves i dag for at bestå jagtprøven.
Japansk
Konnichi Wa Er du interesseret i at lære japansk så er holdet her lige for dig
Kanotur på Tystrup sø
Kom med på vandet når vi sætter kanoerne i og padler rundt på Tystrup sø. Vi tager samlet afsted fra Pedersborg klubben kl 16. Husk skiftetøj og håndklæde :)
Karameller
Karameller kan have mange former og mange smage. Vi eksperimenterer med at fremstille vores egen favoritter. Husk emballage samt madpakke og evt. drikkevarer.
Klar til efterskole - forår
Er du usikker på, hvad du skal efter niende klasse? Overvejer du, om et år på efterskole kunne være noget for dig? Samme hold bliver udbudt den 16/3, 6/4 og 4/5. Det er kun nødvendigt at deltage en gang.
Knallert, opstart 10.maj
Undervisningen foregår på Køreteknisk anlæg i Pedersborg. Hvis du vil køre knallert, skal du være fyldt 15 år, og have knallertkørekort. DU SKAL HAVE BESTÅET KNALLERT-FØRSTEHJÆLP INDEN DU TILMELDER DIG KNALLERTHOLD. Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i planen under forløbet.
Knallertkøreskole, opstart 11.juni
Undervisningen foregår på Køreteknisk anlæg i Pedersborg. Hvis du vil køre knallert, skal du være fyldt 15 år, og have knallertkørekort. DU SKAL HAVE BESTÅET KNALLERT FØRSTEHJÆLP INDEN DU TILMELDER DIG KNALLERTHOLD. Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i planen under forløbet. OBS: Teori d. 23.april er i ungdomsklubben I Pedersborg. Adresse: Kongevejen 7, 4180
Knallertkøreskole, opstart 22.maj
Undervisningen foregår på Køreteknisk anlæg i Pedersborg. Hvis du vil køre knallert, skal du være fyldt 15 år, og have knallertkørekort. DU SKAL HAVE BESTÅET KNALLERT FØRSTEHJÆLP INDEN DU TILMELDER DIG KNALLERTHOLD. Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i planen under forløbet.
Knallertkøreskole, opstart 23.april
Undervisningen foregår på Køreteknisk anlæg i Pedersborg. Hvis du vil køre knallert, skal du være fyldt 15 år, og have knallertkørekort. DU SKAL HAVE BESTÅET KNALLERT FØRSTEHJÆLP INDEN DU TILMELDER DIG KNALLERTHOLD. Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i planen under forløbet. OBS: Teori d. 23.april er i ungdomsklubben I Pedersborg. Adresse: Kongevejen 7, 4180
Knallert opstart 26.marts
Undervisningen foregår på Køreteknisk anlæg i Pedersborg. Hvis du vil køre knallert, skal du være fyldt 15 år, og have knallertkørekort. DU SKAL HAVE BESTÅET KNALLERT FØRSTEHJÆLP INDEN DU TILMELDER DIG KNALLERTHOLD. Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i planen under forløbet.
Kreaholdet
Har du interesse for genbrug og elsker nyt tøj? Så er dette hold noget for dig.
Lektiehjælp - Matematik
Brug matematikken i hverdagen! Dette hold er for dig, der har: -problemer med matematikken -huller i din matematikviden -udfordringer med lektierne -lyst til at lege med matematikken
Masterchef
På Masterchefholdet bliver du en rockstjerne i et køkken. Som masterchef vil du stifte bekendtskab med kokkefaget og madlavningens- og måltidets grundprincipper. I løbet af året vil du opleve en verden fyldt med lækkerier og madkunst, når vi sammen prøver kræfter med alt fra udskæringer og hjemmerørte mayonnaise til fremtidens mad. Du vil blive god til at håndtere køkkenkniven og holde styr på mere end en gryde af gangen, samtidig med at du vil kunne overraske dine gæster med molekylær gastronomi.
Michelinmad
Få det sjovt med at lave mad... - du selv og andre kan li'! Du vil i en hyggelig og afslappet atmosfære hurtigt få styr på de teknikker, der vil gøre dig i stand til at følge opskrifter i de kogebøger, du har lyst til at bruge.
MTB Tour
Kom med på MTB tur, vi mødes ved klubben på Pedersborg, hvor vi gør cyklerne klar og tager ud i det grønne. Medbring gerne din egen cykelhjelm og MTB, hvis haves.
Nak og æd
Kom ned i klubben og nyd et måltid vi laver sammen fra bunden. Vi tænder bål og parterer et dyr, som vi tilbereder over gløderne.
Outdoorfestival
Outdoor weekend i Holbæks grønne lunge med både vilde outdoor aktiviteter og afslapning i naturen sammen andre unge fra hele landet. Vi søger for transporten, mens du søger for sovepose og liggeunderlag samt tøj passende til at være ude hele weekenden. Vi sover i telt. Prisen dækker alle aktiviteter, workshops og måltider
Pant til Ukraine
Ung Sorøs klubber samler i april dåsepant sammen til ofrene for krigen i Ukraine. Onsdag den 4. tager vi rundt i alle klubberne og henter panten, som vi derefter afleverer sammen til en nødhjælpsorganisation. Vi kører rundt i bussen og henter panten sammen i alle klubberne. Opsamlingssteder på Frederiksberg og i alle Ung Sorøs klubber. Skriv til abl@soroe.dk med opsamlingssted. Bemærk, der er kun plads til 8 i bussen!
Påskeslik
Påsken nærmer sig med kyllinger, påskeharer, slik og gækkebreve. Vi laver forskelligt slik til de hyggelig dage. Husk emballage smat madpakke og drikke.
Rapelling på siloen
Giv dig selv en udfordring når vi skal rapelle ned fra siloen. Vi tager samlet afsted fra klubben i Pedersborg kl 1630.
Ruds Vedby Klub 2021/2022
Klubben er for alle unge i 7. klasse til 18 år. Hvis du bor eller går i skole i Sorø Kommune, er du velkommen i klubben.
Selvforsvar - kun for piger
Her har du mulighed for at lære at forsvare dig selv! Vi skal træne selvforsvar, fastholdelse, vilje og udholdenhed. Du kommer til at prøve at forsvare dig mod baåde fastholdelse, slag, spark og våben – og selvfølgelig lærer du også faldteknik. Du får samtidig trænet din krop, saå du kommer i form og vigtigst af alt har vi det sjovt i trygge rammer, der tager hensyn til dine grænser!
Skills
Skills 2022 - Grib Erhvervsuddannelserne. DM i Skills afholdes den 28. – 30. april 2022 i Kultur- og Bevægelsespark Høng, Kalundborg. Det store årlige danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne Omkring 300 unge er med som deltagere, hvor de kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste.
Sorø Klub 2021/2022
Klubben er for alle unge i 7. klasse til 18 år. Hvis du bor eller går i skole i Sorø Kommune, er du velkommen i klubben. OBS Vi har fået ny adresse i år
Spansk
Her kan du lære spansk på begynderniveau. Du kan vælge det af interesse, for at kunne bruge det som turist eller du kan vælge det, hvis du allerede nu ved, at du vil have spansk i gymnasiet og gerne vil være ekstra godt forberedt. Hasta la vista!
Stenlille Klub 2021/2022
Klubben er for alle unge i 7. klasse til 18 år. Hvis du bor eller går i skole i Sorø Kommune, er du velkommen i klubben.
SUP v. Parnas
Kom med i vandet når vi ska øve vores balance på Stand Up paddle Board v. Parnas. Vi tager samlet afsted fra Pedersborg klubben kl 16.
Tilkøb en madbillet - giver ikke adgang til netparty
Entrebilletten til dpLan 2022, som skal købes særskilt, giver adgang til netparty og morgenmad lørdag og søndag. Med tilkøb af en madbillet, får du mad fredag aften, lørsdag middag og lørsdag aften.
Tour de France
Kør med på 3 gange træning op til det afsluttende event, der en etape af den officielle Tour de France-rute fra Korsør til Kalundborg. Denne rute er ca. 50 km og er et samarbejde mellem ungdomsskolerne i Slagelse og Sorø. Træn selv eller sammen med os op til løbet.
Træklatring i Nordskoven
Kom med op i trætoppene når vi klatrer i Nordskovens gamle træer. Vi mødes ved klubben i Pedersborg kl 16 og tager sammen ud i skoven.
Tysk
OBS: Ny undervisningsdag! Mød op til dette hold, hvis du trænger til at give tysk en ny chance. Vi vil ikke være ret mange på holdet, og der vil være stor fokus på at gøre dig tryg ved at turde sige noget på tysk.
Vandretur i skoven
Kom med på vandretur i skoven, vi hygger med trangiamad og skovbadning. Vi tager sammen afsted fra Pedersborg Klubben kl 16.
VENTELISTE - Knallertkøreskole 2022
Der vil først blive oprettet nye knallerthold efter sommerferien! Undervisningen foregår på Køreteknisk anlæg i Pedersborg. Hvis du vil køre knallert, skal du være fyldt 15 år, og have knallertkørekort. DU SKAL HAVE BESTÅET KNALLERT FØRSTEHJÆLP INDEN DU TILMELDER DIG KNALLERTHOLD. Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i planen under forløbet.
VENTELISTE Knallert førstehjælp 2022
Færdselsrelateret førstehjælp til knallertkørekort. Du skal have bestået førstehjælpskursus og fået bevis, inden du kan blive optaget på knallerthold. Du skal være min. 14 år og 6 mdr. og til stede alle 8 timer. Kurset indeholder: 3 timers Hjerte-Lunge-Redning 1 times hjertestarter og 4 timers færdselsrelateret førstehjælp


Senest opdateret 27.04.2022 08:54 af ELSE