Hvad skal vi have at spise i dag?
At lave mad skal være sjovt, hyggeligt og inspirerende.
Jeg ønsker at inspirere Jer i køkkenet, så I føler Jer klar til at stå med det på egen hånd.
Vi køre hver måned i et tema – fx ’’mormor-mad’’, mad på budget, ’’tøm-køleskabet-mad’’, diverse nationalretter, Jeres livretter, veganske retter og hvad I ellers synes er spændende at afprøve!
Det vigtigste er, at I hygger Jer i køkkenet
Håber vi ses til noget Madlavning Allround
At lave mad skal være sjovt, hyggeligt og inspirerende.
Jeg ønsker at inspirere Jer i køkkenet, så I føler Jer klar til at stå med det på egen hånd.
Vi køre hver måned i et tema – fx ’’mormor-mad’’, mad på budget, ’’tøm-køleskabet-mad’’, diverse nationalretter, Jeres livretter, veganske retter og hvad I ellers synes er spændende at afprøve!
Det vigtigste er, at I hygger Jer i køkkenet
Håber vi ses til noget Madlavning Allround
Tidsrum: Tor. 15:30-18:30
Startdato: 4. september 2025
Slutdato: 30. april 2026
30 undervisningsgange
Aldersgruppe: Til og med 17 år
Klassetrin: Fra og med 6. kl.
Maks. elever: 16
Ledige pladser: 15
Tilmelding fra: 20. juni 2025
Tilmeldingsstatus: Åbent for tilmelding
Holdet oprettes om 9 tilmeldinger.
Mødetider
Undervisere: Christina Alsing Nielsen
Underviser:
Christina Alsing Nielsen
Senest opdateret 20.06.2025 11:50 af IKIRE
ungdomsskolehold
klubaktivitet