Sommerferieaktivitet - Xjump
Elsker du at hoppe i trampolin - så tag dine venner/veninder med til en sjov og aktiv dag i Xjump.

Vi lover der bliver gang i den og det bliver hylende sjovt.
 
Sommerferieaktivitet - Xjump
Elsker du at hoppe i trampolin - så tag dine venner/veninder med til en sjov og aktiv dag i Xjump. Vi lover der bliver gang i den og det bliver hylende sjovt.
Fakta
#719
Ons. 10:00-15:00
Dato
25.07.2018
Undervisningsgang
1 gang
Aldersgruppe
13-18 år
Klassetrin
Fra og med 6. kl.
Maks. elever
16
Pris
150,00 DKK
Klik her for betalingsbetingelser
Tilmelding fra
26.04.2018
Tilmeldingsstatus
Åbent for tilmelding
Lektionsplan
Vis
Tilføj til kalender
Undervisere
- Annette Marie Larsen
- Jesper Kruse
Placering
Ung Sorø
Tilmeld dig eller via
 

Xjump er en trampolinpark, hvor gulve og vægge er bygget op af forskellige typer trampoliner. Det er en unik form for underholdning, og garanteret sjov alle.

Alle trampolinerne og udstyr er af højeste kvalitet, og der er mange andre aktiviteter i trampolinparken, som du kan prøve.

 Vi kører i minibusser til Xjump.

Mødetid:

Kl. 9.15 i Ruds Vedby

Kl. 9.30 i Dianalund

Kl.9.45 i Stenlille

Kl. 10.00 Sorø

 

Hjemkomst:

Kl.15.00 i Sorø

Kl. 15.15 i Stenlille

Kl. 15.30 i Dianalund

Kl. 15.45 i Ruds Vedby

 

Sikkerhed:

Hos Xjump er sikkerheden det vigtigste. At hoppe på trampolin kan kategoriseres som en ekstremsport, og man kan derfor komme til skade, hvis ikke sikkerhedsreglerne følges tæt.

Inden du starter med at hoppe, skal du underskrive en ansvarsfraskrivelse, som bekræfter, at du vil følge vores sikkerhedsregler og procedurer. Er du under 18 år, skal en forælder eller anden voksen underskrive på dine vegne. Du vil også blive bedt om at se vores sikkerhedsvideo, der giver en detaljeret gennemgang af trampolinsparkens regler og sikkerhedsprocedurer. Alle, der hopper i Xjumps trampolinpark, skal bære skridsikre strømper på fødderne.

 

Forsikring:

Forsikringsforhold

Du/I skal være opmærksomme på, at der ikke er kommunal ulykkesforsikring, der dækker aktiviteterne i Ungdomsskolen.

Der er altid en risiko ved at være aktiv. Går det galt, så er det som udgangspunkt skadevolderens eller den tilskadekomnes egen forsikring, der skal dække, akkurat som i folkeskolen. Det vil sige, at det er elevens eller forældrenes eget forsikringsselskab, der dækker ved tyveri eller ulykke på rejse, ved sport og ved skade på anden person. Kun i tilfælde, hvor et uheld kan tilskrives Sorø Kommunes ansvarsområde, fx. på grund af mangelfuld instruktion, er eleven dækket af kommunens erhvervsansvarsforsikring.

Forældre til unge i Ungdomsskolen opfordres til at tegne en ulykkesforsikring der dækker ved de aktiviteter den unge deltager i.

 Senest opdateret 22.06.2018 13:39 af MENI