Spansk for begyndere

 
Spansk for begyndere
spansk.
Spanskholdet er for begyndere og letøvede. Spansk er et sprog, der tales mange steder i verden, og selvom du måske ikke har været i et spansktalende land eller kender nogen, som taler spansk, er du velkommen til at deltage. Der er plads til alle på dette hold.
Fakta
#1.646
Tir. 17:00-18:30
Startdato
22.09.2020
Slutdato
27.04.2021
Undervisningsgange
22 gange
Aldersgruppe
Til og med 17 år
Klassetrin
Fra og med 7. kl.
Tilmelding fra
14.08.2020 kl. 12:00
Tilmeldingsstatus
Åbent for tilmelding
Mødetider
Vis
Tilføj til kalender
Undervisere
- Mette Østergaard Jensen
Placering
Sorø Borgerskole
Tilmeld dig
 

Spanskholdet er for begyndere og letøvede.

 

Spansk er et sprog, der tales mange steder i verden, og selvom du måske ikke har været i et spansktalende land eller kender nogen, som taler spansk, er du velkommen til at deltage.

 

Der er plads til alle på dette hold.

 

Vi mødes hver tirsdag fra kl. 17.00 – 18.30 på Sorø Borgerskole.

 

Du vil lære ord og vendinger, der passer til hverdagssprog på spansk.

Du vil lære de grundlæggende principper i det spanske sprog, når vi arbejder med forskellige emner om de spansktalende landes kulturer.

Du lærer at læse enkle spanske tekster, og vi arbejder med lytteøvelser, ser små film, lytter til musik, og så skal vi selvfølgelig prøve at tale en masse spansk hver gang, vi mødes.

 

Hver tirsdag bruger vi også tid på at drikke en kop te, kaffe eller kakao, fordi der skal være tid til hyggeligt samvær, imens vi lærer. Derfor vil der også blive mulighed for en spansk-dag med film og madlavning og evt. et besøg af spansktalende udvekslingsstudenter samt en tur ”ud-af-huset”.

  

Meld dig til spansk for begyndere, hvis du er nysgerrig på sproget, er vild med at rejse til andre lande og fremmede kulturer, og hvis du tålmodighed og lyst til at deltage aktivt i timerne.

 

 
Dansk2
Dansk 2
Få hjælp til basis dansk
Fransk
DELF-forberedelse
Er du franskelev og har du gennemført mindst ét års undervisning i sproget, så har du her mulighed for at tilmelde dig DELF- kursuset, der løber over tre lørdage og én søndag. Herefter har du mulighed for at tilmelde dig en DELF-A1-prøve hos os.
Engelsk ordblinde
Engelsk for ordblinde
Driller engelsk og er du ordblind eller har lignende vanskeligheder er det her hold lige noget for dig. Vi er et lille hold på 6, så der er god tid til at få hjælp.
COLOURBOX12253157
Fransk for begyndere
Lær fransk – verdens måske smukkeste sprog Undervisningen er for dig, der er nysgerrig og har lyst til at lære sproget. Måske har du allerede fransk i skolen, men har behov for hjælp eller har brug for at få basis repeteret.
Franske weekender
Her skal vi øve os på det franske sprog og evt. lidt fransk madlavning
Hyggeren
Hyggeren for piger
Hyggeren er for dig, der har lyst til at være sammen med andre piger, på omkring din egen alder.
Kinesisk
Kinesisk for begyndere
Måske kender du ikke kinesisk kultur og sprog; men du har lyst til at lære. Så skal du tilmelde dig dette hold. På holdet Kinesisk, prøver vi på en sjov måde at få kenskab til Kina og det kinesiske sprog. Kom og hør, om det er noget for dig. Vi eksperimenterer med kinesiske retter i køkkenet, og vi bruger billeder, film om musik i undervisningen.
lektiehjælp
Lektiehjælp, Stenlille
Lektiehjælp i alle fag
Sisterhood2
Sisterhood
Et hold for tøserne, hvor vi skal snakke og hygge
spansk
Spansk for begyndere
Spanskholdet er for begyndere og letøvede. Spansk er et sprog, der tales mange steder i verden, og selvom du måske ikke har været i et spansktalende land eller kender nogen, som taler spansk, er du velkommen til at deltage. Der er plads til alle på dette hold.
Spansk i Ruds Vedby
Hola, Quieres hablar español? Drømmer du om at kunne tale spansk, så er dette holdet for dig.
tysk
Turbo Tysk
Turbo Tysk


Senest opdateret 31.08.2020 15:06 af CALE